Kjøp
billetter

Presse

PRESSE AKKREDITERING 2017​

Skal du jobbe som journalist eller fotograf i forbindelse med FIS World Cup Trondheim kombinert og hoppturneringen RAW AIR? Vennligst les denne informasjonen:

SKRIVENDE PRESSE/FOTOGRAFER

Alle journalister og fotografer som følger alle RAW AIR konkurransene må søke om akkreditering på dette nettstedet: http://rawair.com/individual-accreditation/

Frist for søknad er 1. Mars.

Journalister og fotografer som bare ønsker å dekke FIS World Cup Trondheim i kombinert og RAW AIR konkurransen i Granåsen må søke om akkreditering ved å henvende seg til e-mail:

per@sporteventnorway.com

Akkreditering vil bare bli gitt til arbeidende presse. Hvis du ikke er AIPS-medlem, men medlem av nasjonal presseorganisasjon, vær vennlig å oppgi dette medlemskapets detaljer.

Fristen er fredag 10.mars, men vi foretrekker at du søker så tidlig som mulig. Vær oppmerksom på at akkreditering er personlig, og du må personlig hente din akkreditering. Husk å ha med ditt pressekort eller annen gyldig ID.

TV OG RADIO/FILM

Akkreditering for TV- og radioproduksjon og internettfirma (aktiv film) vill bli autorisert av Infront, den internasjonale rettighetsinnhaveren for FIS World Cup Trondheim 2017. NRK er vertsskapsholder.

Vennligst send din akkreditering for film eller kommentering direkte til Infront, Italia: Filip Grabowski, fillip.grabowski@infrontsport.com (se: www.infrontsport.it).

AKKREDITERINGSSENTER

Din akkreditering kan du hente på akkrediteringskontoret i Sivilforsvarsleiren fra tirsdag 14.mars.

Åpningstider:

Tirsdag: 16:00 – 21:00

Onsdag: 08:00 – 19:00

Torsdag 08:00 – 19:00