Kjøp
billetter

Frivillig

Vil du bli frivillig?

Vi ønsker å arrangere verdens beste kombinertrenn og hopprenn, og for å klare det trenger vi engasjerte frivillige! Vi skal gjøre det vi kan for at alle våre frivillige skal få en god opplevelse, noe vi mener er veldig viktig for at engasjementet holdes oppe!

Hvem er vi på jakt etter?

Vi forventer at våre frivillige er imøtekommende, serviceinnstilte og hjelpsomme. Du er lojal mot beslutninger som tas, og bidrar positivt for å lage et fantastisk hopprenn i Granåsen.

Selv om vi har mange frivillige som har bidratt i mange gode år, trenger vi alltids noen nye engasjerte som ønsker å bidra. Fyll derfor ut søknadsskjemaet og fortell litt om deg selv, hvilken bakgrunn du har og hvorfor du ønsker å være med så skal vi behandle søknaden din. Merk at det kan ta litt tid før du får svar.

Søknadsskjema sendes inn via Frivillig Trondheim

Søknadsskjema

Som frivillig i Granåsen får du gode opplevelser og godt sosialt miljø! Det vi tilbyr er selvfølgelig mat og drikke de dagene dere jobber!


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.GODT NYTT ÅR!

2015 ligger bak oss. Et nytt år står foran oss. Med det også nye krevende oppgaver.Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.