Kjøp
billetter

​Vis smidighet i trafikken til Granåsen

Å få bortimot 20 000 publikummere til Granåsen midt i rushtiden byr på utfordringer. Derfor er det grunn til å oppfordre til smidighet hos trafikantene torsdag ettermiddag.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 14. mars, 2017


- Det er spesielt i perioden mellom kl. 14.00 og 18.00 på torsdag vi ser for oss den største tyngden av trafikk til, fra og forbi Granåsen. I denne perioden er det svært viktig at trafikanter følger politiets dirigeringer, sier Jon Herje, vaktleder i Securitas som også har et ansvar for vakt, sikkerhet og trafikkavvikling i forbindelse med World Cup og RAW AIR i Granåsen torsdag 16. mars.

Det nye lyskrysset mellom Kongsveien og Smistadgrenda kan skape problemer i trafikkavviklingen i forbindelse med World Cup i Granåsen torsdag. Følg politiets dirigeringer.

Ikke sving til venstre

Oppfordring nummer en ar at det unngås stopp i Kongsveien som går fra Flatåsen og over til Byåsen forbi VM-anlegget i Granåsen. Kommer du med bil fra Flatåsen/E-6 siden blir det ikke anledning til å svinge til venstre i det nye lyskrysset opp Smistadgrenda, ei heller inn på den store parkeringsplassen ved Granåsen. Da ledes trafikken til rundkjøringen på Stavset for å komme i retur til Granåsen og inn på parkeringsplassen, eller opp Smistadgrenda.

- Det er grunn til å oppfordre at folk viser tålmodighet og at de er ute så tidlig som mulig før rennstart. Parkeringsplassen ved Granåsen har ikke ubegrenset plass. Når det er fullt må bilister finne andre alternativer lenger unna, sier Jon Herje.

Ta buss nr. 19

Det nye lyskrysset mellom Kongsveien og Smistadgrenda er litt av årsaken til at det kan oppstå en flaskehals i trafikkavviklingen hvis bilister stopper opp. Det er nemlig ikke plass til to biler i bredden hver vei noe som gjør at politiet vil påse at det ikke blir opphoping og kødannelser.

- Det er uheldig, men vi skal forsøke å få en så smidig avvikling av trafikken som mulig. En oppfordring er også at publikum tar seg til Granåsen enten til fots eller pr. buss. AtB forsterker sin rute nr. 19som går forbi anlegget, men på grunn av trafikkavviklingen kan vi ikke benytte busstoppet nærmest anlegget. Folk bes stå av enten ved busstoppet ved Leirbrua Gård eller Kolsåsen. Det blir et par hundre meter lenger å gå, men vil gjøre tilkomsten lettere for alle, sier Jon Herje.

I forbindelse med onsdagens øvelser i kombinert og åpningsrenn i RAW AIR er det ikke forventet like stor publikumstilstrømning. Derfor vil det ikke være iverksatt like strenge oppfordringer i trafikkavviklingen, men også den dagen er det grunn til å oppfordre til smidighet og sunn fornuft om man skal ferdes i området.


2000 skolebarn i Granåsen

​Det er klart for dag to i Granåsen, og det har allerede vært fullt liv siden klokken 11. Barnas aktivitetsdag er i gang, og i løpet av dagen skal det være opp mot 2000 unger på ski i anlegget.Slik kommer du deg til Granåsen

15 000 – ja, målsetningen er at bortimot 20 000 tilskuere skal ta turen til RAW AIR i Granåsen torsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Godt billettsalg, nesten utsolgt på VIP
​En billett – to dager

Har du tenkt deg til Granåsen for å se World Cup kombinert og hoppturneringen RAW AIR, da er det smart å kjøpe billett på forhånd.​Godt med god mat i Granåsen

Vurderer du på å droppe turen til Granåsen onsdag og torsdag fordi du ikke rekker middagen? Kom likevel. Det blir mulig å kjøpe seg mye god mat å få fra lokale leverandører.Publikum

I 2016 var det 16 000 mennesker tilstede under World Cup hopprennet i Granåsen.​Ta bussen til Granåsen

10 000, 15 000 – kanskje bortimot 20 000 tilskuere er ventet til Granåsen onsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Studentene til Granåsen med kor og orkester
​Garanti for show og god stemning

Sang, fengende musikk og masse ablegøyer. Studentmiljøet i Trondheim stiller med tre kor og to musikkgrupper for å engasjere publikum i Granåsen onsdag 10.februar.​Kjøp en – få tre

Mens kjedebutikkene tilbyr; ”Ta tre, betal for to”, har World Cup i Granåsen et enda bedre tilbud. På en billett får du nemlig tre fullverdige verdenscuprenn 9. og 10. februar.På stand for Granåsen

Om knappe 80 dager blir det nye folkefest i Granåsen. 10. februar er det på nytt World Cup i hopp og kombinert i VM-anlegget.Mot en knalldag i Granåsen

Det er god grunn for det trønderske idrettspublikummet å sette av torsdag 12. mars. Da blir nemlig verdens beste hopp- og kombinertutøvere å se i aksjon i VM-anlegget fra 1997 i Granåsen.