Kjøp
billetter

Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!


Skrevet av: WC Trondheim. Publisert 19. mars, 2015


Vi er allerede godt i gang med planleggingen av neste års arrangement. Vi er nå mer eller mindre ferdige med evalueringene og har fått tilbakemeldinger både internt og eksternt for at vi skal bli enda bedre til neste år. Som VM søker er det svært viktig at vi hever oss fra år til år. Det som var godt nok i fjor vil ikke være godt nok neste år.

Det som er sikkert er at de frivillige vi har med oss er en fantastisk gjeng, og uten de så hadde vi ikke hatt mulighet til å gjennomføre noe som helst! Tusen hjertelig takk til alle frivillige som har vært med å bidratt før, under og etter arrangementene i Granåsen.


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.