Kjøp
billetter

Slik kommer du deg til Granåsen

15 000 – ja, målsetningen er at bortimot 20 000 tilskuere skal ta turen til RAW AIR i Granåsen torsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 15. mars, 2017


I fjor var det 16 000 tilskuere tilstede under hopprennet 10. februar. I år håper arrangørene på enda flere. Og den største tilstrømningen er ventet til RAW AIR-rennet som starter kl. 17.00 torsdag 16. mars.

Beregn god tid

Skal du ha forhåpning om å få plass på den parkeringsplassen i Granåsen må du være tidlig ute. Politiet har ansvaret for dirigering av trafikken, og det oppfordres til å følge skiltingen som er satt ut for anledningen. Mellom ca kl. 14.00 og ca kl. 20.00 vil det være ekstra tiltak for å sørge for god flyt i trafikken.

- Dette er nødvendig for så godt som mulig å unngå kødannelser. Selv om det er noe kapasitet på parkeringsplassen, er oppfordringen at flesteparten av de som har tenkt seg til Granåsen benytter seg av AtBs rutetilbud, sier vaktleder Jon Herje i Securitas som bistår politiet med trafikkavviklingen.

Linje nr. 19 vil bli forsterket med materiell etter behov både fra byen og fra E-6/Heimdal-siden. I og med at dette er en hverdag, er det grunn til å tro at det blir mest pågang de siste timene før konkurransestart. Oppfordringen er at folk beregner god tid på turen til Granåsen. Stå av ved stoppene på Leirbrua Gård eller Kolsåsdalen. Stoppet ved VM-anlegget vil bli stengt i rushtiden for å bedre flyten i trafikkavviklingen.

Alternativer

Linje nr. 8: Går fra sentrum til Stavset. Derfra er det gåavstand det siste stykket inn til anlegget fra rundkjøringen ved Stavset.

Linje nr. 6: Fra sentrum til Flatåsen. Stå av ved Kolstadhaugen/Furuhaugen og gå det siste stykket til Granåsen.

Linje nr. 4: Fra sentrum til Kolstad/Heimdal. Stå av ved Husebytunet og gå derfra til anlegget.

Dagens renn

Til dagens kombinertrenn og åpningsrennet i RAW AIR kl. 17.30 er det ikke ventet like stort innrykk av tilskuere. Da kan det være mulig å oppdrive parkeringsplass, men også i dag kan det være lurt å ta buss nr. 19. Det kombinerte hopprennet starter etter planen kl. 14.00 om værforholdene tillater det. Det kombinerte langrennet starter uansett vær kl. 16.00.


2000 skolebarn i Granåsen

​Det er klart for dag to i Granåsen, og det har allerede vært fullt liv siden klokken 11. Barnas aktivitetsdag er i gang, og i løpet av dagen skal det være opp mot 2000 unger på ski i anlegget.


Godt billettsalg, nesten utsolgt på VIP
​En billett – to dager

Har du tenkt deg til Granåsen for å se World Cup kombinert og hoppturneringen RAW AIR, da er det smart å kjøpe billett på forhånd.​Godt med god mat i Granåsen

Vurderer du på å droppe turen til Granåsen onsdag og torsdag fordi du ikke rekker middagen? Kom likevel. Det blir mulig å kjøpe seg mye god mat å få fra lokale leverandører.Publikum

I 2016 var det 16 000 mennesker tilstede under World Cup hopprennet i Granåsen.​Ta bussen til Granåsen

10 000, 15 000 – kanskje bortimot 20 000 tilskuere er ventet til Granåsen onsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Studentene til Granåsen med kor og orkester
​Garanti for show og god stemning

Sang, fengende musikk og masse ablegøyer. Studentmiljøet i Trondheim stiller med tre kor og to musikkgrupper for å engasjere publikum i Granåsen onsdag 10.februar.​Kjøp en – få tre

Mens kjedebutikkene tilbyr; ”Ta tre, betal for to”, har World Cup i Granåsen et enda bedre tilbud. På en billett får du nemlig tre fullverdige verdenscuprenn 9. og 10. februar.På stand for Granåsen

Om knappe 80 dager blir det nye folkefest i Granåsen. 10. februar er det på nytt World Cup i hopp og kombinert i VM-anlegget.Mot en knalldag i Granåsen

Det er god grunn for det trønderske idrettspublikummet å sette av torsdag 12. mars. Da blir nemlig verdens beste hopp- og kombinertutøvere å se i aksjon i VM-anlegget fra 1997 i Granåsen.