Kjøp
billetter

Slik kommer du deg til Granåsen

Over 15 000 – ja, målsetningen er at bortimot 20 000 tilskuere skal ta turen til RAW AIR i Granåsen i dag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 13. mars, 2018


I fjor var det “bare” 12 000 tilskuere tilstede under hopprennet . I år håper arrangørene på flere. Og den største tilstrømningen er ventet til RAW AIR-rennet som starter kl. 17.00 torsdag 15. mars.

Beregn god tid

Skal du ha forhåpning om å få plass på den parkeringsplassen i Granåsen, må du være tidlig ute. Politiet har ansvaret for dirigering av trafikken, og det oppfordres til å følge skiltingen som er satt ut for anledningen. Mellom ca kl. 14.00 og ca kl. 20.00 vil det være ekstra tiltak for å sørge for god flyt i trafikken.

- Dette er nødvendig for så godt som mulig å unngå kødannelser. Selv om det er noe kapasitet på parkeringsplassen, er oppfordringen at flesteparten av de som har tenkt seg til Granåsen benytter seg av AtBs rutetilbud, sier vaktleder Kjell Ivar Andersen i Securitas som bistår politiet med trafikkavviklingen.

Linje nr. 19 vil bli forsterket med materiell etter behov både fra byen og fra E-6/Heimdal-siden. I og med at dette er en hverdag, er det grunn til å tro at det blir mest pågang de siste timene før konkurransestart. Oppfordringen er at folk beregner god tid på turen til Granåsen. Stå av ved stoppene på Leirbrua Gård eller Kolsåsdalen. Stoppet ved VM-anlegget vil bli stengt i rushtiden for å bedre flyten i trafikkavviklingen.

Alternativer

Linje nr. 8: Går fra sentrum til Stavset. Derfra er det gåavstand det siste stykket inn til anlegget fra rundkjøringen ved Stavset.

Linje nr. 6: Fra sentrum til Flatåsen. Stå av ved Kolstadhaugen/Furuhaugen og gå det siste stykket til Granåsen.

Linje nr. 4: Fra sentrum til Kolstad/Heimdal. Stå av ved Husebytunet og gå derfra til anlegget.


​Fakta Granåsen:
1 dag igjen

Når kombinertløperne inntar Granåsen i morgen, vil de neppe kjempe om bakkerekorden. Og det aller lengst hoppet i VM-bakken fra 1997 er det to mann som står bak.Glem middagen – spis i Granåsen

Frykter du for at det ikke får tid til å få i deg middagen før RAW AIR i Granåsen torsdag 15. mars? Slapp av. Det blir mat å få kjøpt i anlegget som vil kunne mette de mest kresne.


​Fakta Granåsen:
2 dager igjen

Noriaki Kasai er en legende. Allerede i 1992 deltok han i World Cup for første gang i Granåsen. Da endte han på sjetteplass.


​Fakta Granåsen:
3 dager igjen

Den offisielle bakkerekorden i Granåsen innehas av to mann. Østerrikes Michael Hayboeck og superveteranen Noriaki Kasai.


​Fakta Granåsen:
4 dager igjen

Denne kvartetten vil du få se i aksjon i Granåsen kommende uke. Men bare en av dem har gått helt til topps på hjemmebane tidligere.​Godt med god mat i Granåsen

Vurderer du på å droppe turen til Granåsen onsdag og torsdag fordi du ikke rekker middagen? Kom likevel. Det blir mulig å kjøpe seg mye god mat å få fra lokale leverandører.Publikum

I 2017 var det ca 12 000 mennesker tilstede under World Cup hopprennet i Granåsen.​Ta bussen til Granåsen

10 000, 15 000 – kanskje bortimot 20 000 tilskuere er ventet til Granåsen onsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Studentene til Granåsen med kor og orkester
​Garanti for show og god stemning

Sang, fengende musikk og masse ablegøyer. Studentmiljøet i Trondheim stiller med tre kor og to musikkgrupper for å engasjere publikum i Granåsen onsdag 10.februar.På stand for Granåsen

Om knappe 80 dager blir det nye folkefest i Granåsen. 10. februar er det på nytt World Cup i hopp og kombinert i VM-anlegget.Mot en knalldag i Granåsen

Det er god grunn for det trønderske idrettspublikummet å sette av torsdag 12. mars. Da blir nemlig verdens beste hopp- og kombinertutøvere å se i aksjon i VM-anlegget fra 1997 i Granåsen.