Kjøp
billetter

​Ta bussen til Granåsen

10 000, 15 000 – kanskje bortimot 20 000 tilskuere er ventet til Granåsen onsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 09. feb., 2016


De siste tre-fire årene har det vært mellom 10 000 og 15 000 tilskuere tilstede under World Cup i Granåsen. I år er det ventet enda flere. Og den største tilstrømningen kan komme til spesialhopprenn som starter kl. 17.00 onsdag 10.februar.

Selv om det er noe kapasitet på parkeringsplassen i Granåsen, er oppfordringen at flesteparten av de som har tenkt seg til Granåsen benytter seg av AtBs rutetilbud.

Se driftsmelding fra AtB

- Linje nr. 19 vil bli forsterket med materiell etter behov både fra byen og fra City Syd-siden, sier driftskonsulent Eivind Leirfall i AtB.

- I og med at dette er en hverdag, er vi forberedt på at det blir mest pågang de siste timene før konkurransestart, men oppfordrer likevel folk til å beregne god tid på turen til Granåsen. Vi vil uansett ha busser i beredskap for å ta unna det største rushet, sier Leirfall.

Selv om det bare er linje nr. 19 som passerer forbi VM-anlegget i Granåsen er det også mulig å ta linje nr. 8 for så å gå de siste stykket inn til anlegget fra Stavset-siden. Likeså er det mulig å ta linje nr. 6 til Flatåsen eller linje nr. 4 til Kolstad og så ta beina fatt den siste biten.

Det er ikke all verden med parkeringsmuligheter for privatbiler i Granåsen, og for å hindre køer, anbefales folk ikke å satse på å få parkere nært anlegget.

Til tirsdagen kombinertrenn er det ikke ventet like stort innrykk av tilskuere. Da vil det nok være mulig å oppdrive parkeringsplass, men også da kan det være lurt å ta buss nr. 19. Det kombinerte hopprennet starter kl. 13.00 og langrennet kl. 15.15 begge dager.


2000 skolebarn i Granåsen

​Det er klart for dag to i Granåsen, og det har allerede vært fullt liv siden klokken 11. Barnas aktivitetsdag er i gang, og i løpet av dagen skal det være opp mot 2000 unger på ski i anlegget.Slik kommer du deg til Granåsen

15 000 – ja, målsetningen er at bortimot 20 000 tilskuere skal ta turen til RAW AIR i Granåsen torsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Godt billettsalg, nesten utsolgt på VIP
​En billett – to dager

Har du tenkt deg til Granåsen for å se World Cup kombinert og hoppturneringen RAW AIR, da er det smart å kjøpe billett på forhånd.​Godt med god mat i Granåsen

Vurderer du på å droppe turen til Granåsen onsdag og torsdag fordi du ikke rekker middagen? Kom likevel. Det blir mulig å kjøpe seg mye god mat å få fra lokale leverandører.Publikum

I 2016 var det 16 000 mennesker tilstede under World Cup hopprennet i Granåsen.


Studentene til Granåsen med kor og orkester
​Garanti for show og god stemning

Sang, fengende musikk og masse ablegøyer. Studentmiljøet i Trondheim stiller med tre kor og to musikkgrupper for å engasjere publikum i Granåsen onsdag 10.februar.​Kjøp en – få tre

Mens kjedebutikkene tilbyr; ”Ta tre, betal for to”, har World Cup i Granåsen et enda bedre tilbud. På en billett får du nemlig tre fullverdige verdenscuprenn 9. og 10. februar.På stand for Granåsen

Om knappe 80 dager blir det nye folkefest i Granåsen. 10. februar er det på nytt World Cup i hopp og kombinert i VM-anlegget.Mot en knalldag i Granåsen

Det er god grunn for det trønderske idrettspublikummet å sette av torsdag 12. mars. Da blir nemlig verdens beste hopp- og kombinertutøvere å se i aksjon i VM-anlegget fra 1997 i Granåsen.