Kjøp
billetter

Se VM-sprinten på “kick-off"

Har du tenkt å droppe dagens frivillig “kick-off” til fordel for sprinten i Lahti-VM? Kom likevel. Vi viser den på storskjerm.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 23. feb., 2017


World Cup Trondheim og RAW AIR ønsker ikke å konkurrere med åpningsøvelsen i VM på ski i Lahti. Når det arrangeres “kick-off” for frivillige i aulaen på Byåsen Videregående skole i dag kl. 18.00 blir VM-sprinten med Johannes Høsflot Klæbo, Petter Northug & co vist på storskjerm.

- Fra kl. 17.30 viser vi fra Lahti på storskjerm og håper å få oppleve flere norske medaljer. Derfor venter vi med å starte programmet på “kick-off” til det hele er avgjort i Lahti. Dermed skulle det ikke være noen grunn til å droppe å møte opp, sier Bjørn Morseth på vegne av arrangøren.

“Kick-off” får forøvrig besøk av fjorårets hoppkomet Kenneth Gangnes som blant annet vil fortelle hvordan han ligger an med opptreningen etter korsbåndskaden han pådro seg i sommer. Videre vil RAW AIR general Arne Åbråten informere om den nye norske hoppturneringen, mens Erik Andresen vil ta seg av kombinert World Cup spesielt og hele arrangementet i Granåsen generelt. Hele seansen vil bli ledet av Tor Idar Aune som alle vil kjenne som arenaspeaker i Granåsen.

Så møt opp!


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.