Kjøp
billetter

​”Kick off” for frivillige 23. februar

Sett av torsdag 23. februar kl. 18.00. Da inviteres det nemlig til ”kick off” for frivillige funksjonærer i Granåsen i aulaen på Byåsen videregående skole.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 10. feb., 2017


Årets skibegivenhet i Trondheim nærmer seg med stormskritt. 15. mars er det klart for nytt World Cup-renn i kombinert, og like etter at Jørgen Graabak & co har passert målstreken er det klart for kvalifisering til hoppturneringen RAW AIR. Torsdag ettermiddag den 16. mars avvikles det individuelle rennet RAW AIR i Granåsen.

- Tar vi med Youth Cup i kombinert for gutter og jenter som også i år arrangeres disse dagene, vil vi ha mellom 600 og 700 funksjonærer i arbeid. Uten alle disse dyktige frivillige ville det ikke vært mulig å gjennomføre dette arrangementet. For å bygge opp under gløden blant alle disse frivillige, vil vi arrangere et sosialt treff torsdag 23. februar, sier rådgiver Bjørn Morseth i World Cup Trondheim.

Speaker drar i gang

Arenaspeaker Tor Idar Aune og hans stab har sørget for et show i bakken de siste årene som FIS (Det internasjonale skiforbundet) har satt stor pris på. Tor Idar Aune vil også være den som drar i gang stemningen på ”kick-off-arrangementet”. Hele programmet for arrangementet er ikke klart, men sjefen for RAW AIR, Arne Åbråten, vil være tilstede. Han vil gi en innføringen i hele det nye konseptet RAW AIR som blir en svært krevende hoppturnering både for utøvere og arrangører. Ti tellende hoppkonkurranser i løpet av ti dager har aldri vært arrangert før.

Utdeling av klær

I år har også de frivillige fått anledning til å bestille klær til sterkt subsidierte priser i forbindelse med arrangementet.

- Bestillingen har gått litt tregt, men det er meningen at de som har bestilt sin genser og jakke, skal få disse utdelt i løpet av ”kick off-arrangementet”, sier Bjørn Morseth.

Skal du være funksjonær under hopp- og kombinertdagene i mars, er det med andre ord god grunn til å sette av torsdag 23. februar og møte opp i aulaen på Byåsen videregående skole kl. 18.00.


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.