Kjøp
billetter

"Kick-off" for frivillige 1. desember

Tirsdag 1. desember er det "Kick-off" for frivillige foran vinterens World Cup.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 29. nov., 2015


Uten alle de frivillige ville det ikke vært mulig å gjennomføre World Cup-arrangementene i Granåsen. Mange stiller opp år etter år. Andre er nye for kommende vinter. Felles for alle er at de er invitert til en "kick off" torsdag 1. desember i Sivilforsvarsleiren i Granåsen.

- Det er viktig for oss at de frivillige trives og har lyst til å gjøre en god jobb. Derfor ønsker vi å gi alle en god informasjon om hvordan årets arrangement onsdag 10. februar vil bli, sier leder for organisasjonskomiteen Erik Andresen.

På arrangement i Sivilforsvarsleiren vil Tor Idar Aune - kjent som speaker i Granåsen - dra opp stemningen ca 70 dager før alvoret skjer. Videre vil både Johann Andre Forfang og Andreas Stjernen være på plass for å fortelle om status for seg og resten av hoppleiren ved inngangen til sesongen. VM-general Guri Hetland vil også være til stede og avgi sin rapport for arbeidet med VM-søknaden for ski-VM 2021. Alt i alt vil det bli en hyggekveld som skal være med på å bygge opp entusiasmen for å arrangere et flott World Cup onsdag 10. februar.


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.