Kjøp
billetter

Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.


Skrevet av: WC Trondheim. Publisert 08. feb., 2015


Samlet foran storskjerm fulgte et 50-tall av de flere hundre frivillige i Granåsen den spennende VM-konkurransen. Torsdag 12. mars skal de sørge for at verdens beste hoppere og kombinertløpere får en rettferdig og fin verdenscupkonkurranse i Granåsen. I DnBs kantine på Beddingen i Trondheim fikk de både tid til et måltid mat og til en hyggelig prat.

I pausen under hopprennet kunne i tillegg styreleder i Granåsen Aktivum Arvid Wisløff gi de fremmøtte en oppdatering i forberedelsene foran årets konkurranser.

- For oss som arrangører er de frivillige en meget viktig ressurs. Og vi har opparbeidet oss et stort og dyktig korps med funksjonærer som har gjort at vi har fått veldig mange og gode tilbakemeldinger både fra publikum, utøvere, trenere og FIS (det internasjonale skiforbundet) de siste årene, sa Wisløff som også fikk understreket hvor viktig de forstående arrangementene er for Granåsen.

- Arrangementet 12 mars og første helgen i februar 2016 blir en meget viktig del av Trondheims VM-søknad for 2021 eller 2023. Godt gjennomførte arrangementer her vil veie tungt når avgjørelsen skal tas i mai neste år, sa Wisløff til de fremmøtte.


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!