Kjøp
billetter

​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 04. feb., 2016


AKKREDITERING

Nødvendig akkreditering hentes ut av de forskjellige seksjonslederne. Disse er i sin tur ansvarlige for å levere ut akkrediteringskortene til hver enkelt.

BEKLEDNING

Det har dessverre ikke lyktes å fremforhandle en avtale om bekledning for de frivillige, men alle vil få en lua fra sponsor DnB. Denne vil bli utlevert sammen med akkrediteringen. Det kan bli mange timer ute i trøndersk vintervær, og alle frivillige oppfordres derfor om å kle seg godt etter forholdene.

FORPLEINING

Det vil bli servert varm mat i frivilligteltet og i andre etasje i arenabygg langrenn mellom kl. 14 og 16 på tirsdag og onsdag. Frivilligteltet er oppført på plassen hvor den nye barnehagen er under bygging. Brødmat vil være tilgjengelig på de samme stedene ellers de same dagene. For de som jobber i anlegget mandag vil det bli bestilt mat etter behov.

PARKERING

Frivillige skal parkere på eget område - P7 - langs Smistadveien. (se P7 på kart over arena). Her er det ikke ubegrenset antall plasser slik at frivillige som har mulighet til det oppfordres til enten å samarbeide om transport eller benytte seg av kollektivtilbudet.

BILLETTER

Alle frivillige får to gratis arenabilletter til Granåsen under arrangementene. Disse blir delt ut sammen med akkrediteringen.

ET SMIL OG GODT HUMØR

Alle frivillige oppfordres til å møte publikum som kommer til anlegget med et smil og en hyggelig hilsen. Vær hjelpsom og løsningsorientert. Dere er vårt ansikt utad og en viktig del av den opplevelsen publikum sitter igjen med etter arrangementet.


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.



​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.



Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!



Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.