Kjøp
billetter

GODT NYTT ÅR!

2015 ligger bak oss. Et nytt år står foran oss. Med det også nye krevende oppgaver.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 31. des., 2015


World Cup i hopp og kombinert 10. mars 2015 ble en ny suksess. 12 000 - 15 000 tilskuere fant veien til Granåsen. Det ble en suksess.

Tirsdag 9. februar og onsdag 10. februar er Granåsen igjen vertskap for verdens beste kombinertløpere og hoppere. To World Cup renn i kombinert, og ett renn i hopp. Det blir garantert en ny stor opplevelse for det trønderske skipublikummet.

Når vi vet at om bare noen få måneder - nærmere bestemt 9. juni - skal det bestemmes om Trondheim og Granåsen blir arena for ski-VM nordiske grener i 2021, skjønner alle at vinterens World Cup renn blir ekstra viktige. Gode arrangement blir et godt argument for at Trondheim skal bli VM-vertskap igjen.

For å lykkes med denne oppgaven er arrangørkomiteen helt avhengig av at den store flokken av frivillige igjen stiller opp og gjør en god og viktig jobb. Uten dere vil ikke dette være mulig. Derfor er det all grunn til å takke alle frivillige, sponsorer, Trondheim kommune, Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Norges Skiforbund, FIS og nasjonale politikere for et nært og godt samarbeid.

Takk for 2015,

og gode ønsker om et GODT NYTT ÅR i 2016!


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.