Kjøp
billetter
Studentene til Granåsen med kor og orkester

​Garanti for show og god stemning

Sang, fengende musikk og masse ablegøyer. Studentmiljøet i Trondheim stiller med tre kor og to musikkgrupper for å engasjere publikum i Granåsen onsdag 10.februar.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 03. feb., 2016


- Da vi fikk spørsmål fra arrangørene i Granåsen om vi kunne bidra med noe i forbindelse med World Cup, var det stor interesse blant våre folk. Responsen har vært god, og ideene om tiltak vi kan bidra med, har vært mange. Det blir garantert mye og god underholdning, sier kultursjef i UKA, Synne Marie Solli som regner med at rundt 50-60 aktører vil være i sving i løpet av dagen.

Du kjenner dem sikkert fra opptredener i forskjellige sammenhenger:

Strindens Promenade Orchester

Snaustrinda Spelemannslag

Pirum

Candiss

Knauskoret

Alle aktører som er kjent for å levere både på kvalitetsmessige fremføringer og show som engasjerer tilhørerne.

- Meningen er at vi skal plassere kor og orkester rundt i anlegget i Granåsen. Vi forsøker å få laget en slags kultursti, og meningen er å skape god stemning blant publikum både mens de er på vei inn i anlegget, og mens de er der, sier Synne Marie Sollie. Hun har vært sjef for det kulturelle i UKA i to år og har dermed en bred bakgrunn med å utnytte alt det kreative som ligger blant de mange i studentmiljøet.

Et stort løft

For arrangørene i Granåsen er det et stort pluss at de har fått studentene med på laget for å skape god feststemning i anlegget.

- Fra før av har vi fått med oss skolebarn. Det har vært en suksess. At vi nå også har fått et overveldende engasjement fra studentmiljøet, betyr ekstra mye. Trondheim er en stor studentby og det er derfor viktig for oss at de er med på å skape gode opplevelser i Granåsen, sier leder i organisasjonskomiteen Erik Andresen.

​Fakta Granåsen:
1 dag igjen

Når kombinertløperne inntar Granåsen i morgen, vil de neppe kjempe om bakkerekorden. Og det aller lengst hoppet i VM-bakken fra 1997 er det to mann som står bak.Glem middagen – spis i Granåsen

Frykter du for at det ikke får tid til å få i deg middagen før RAW AIR i Granåsen torsdag 15. mars? Slapp av. Det blir mat å få kjøpt i anlegget som vil kunne mette de mest kresne.


​Fakta Granåsen:
2 dager igjen

Noriaki Kasai er en legende. Allerede i 1992 deltok han i World Cup for første gang i Granåsen. Da endte han på sjetteplass.


​Fakta Granåsen:
3 dager igjen

Den offisielle bakkerekorden i Granåsen innehas av to mann. Østerrikes Michael Hayboeck og superveteranen Noriaki Kasai.


​Fakta Granåsen:
4 dager igjen

Denne kvartetten vil du få se i aksjon i Granåsen kommende uke. Men bare en av dem har gått helt til topps på hjemmebane tidligere.​Godt med god mat i Granåsen

Vurderer du på å droppe turen til Granåsen onsdag og torsdag fordi du ikke rekker middagen? Kom likevel. Det blir mulig å kjøpe seg mye god mat å få fra lokale leverandører.Publikum

I 2017 var det ca 12 000 mennesker tilstede under World Cup hopprennet i Granåsen.​Ta bussen til Granåsen

10 000, 15 000 – kanskje bortimot 20 000 tilskuere er ventet til Granåsen onsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.På stand for Granåsen

Om knappe 80 dager blir det nye folkefest i Granåsen. 10. februar er det på nytt World Cup i hopp og kombinert i VM-anlegget.Mot en knalldag i Granåsen

Det er god grunn for det trønderske idrettspublikummet å sette av torsdag 12. mars. Da blir nemlig verdens beste hopp- og kombinertutøvere å se i aksjon i VM-anlegget fra 1997 i Granåsen.