Kjøp
billetter

​Kenneth Gangnes kommer på "kick-off" for Granåsen

Denne vinteren skulle Kenneth Gangnes være verdens beste skihopper. Slik ble det ikke, men du kan møte han på Byåsen videregående torsdag.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 21. feb., 2017


27-åringen fikk sitt store gjennombrudd i hoppbakken i fjorårssesongen med en rekke topplasseringer og en tredjeplass sammenlagt i verdenscupen. Torsdag 23. februar kl. 18.00 kommer han til aulaen Byåsen videregående for å bli med på å sette en ekstra spiss på "kick-off" for frivillige foran hoppturneringen RAW AIR og World Cup i kombinert i Granåsen om tre uker.


Kenneht Gangnes (bildet) ville etter fjorårets resultater vært en selvfølgelig deltaker på det norske laget både i VM i Lahti og i RAW AIR. Men under en treningssamling i Stams i Østerrike i juni var uhellet igjen ute for den skadeforfulgte hopperen. For tredje gang i karrieren ødela han et korsbånd i kneet og måtte opereres. Siden har han tålmodig jobbet med å trene seg opp for et comeback. Hvordan det går får vi høre Kenneth fortelle om i en samtale med Tor Idar Aune på "kick-off" arrangementet på Byåsen videregående.

Siste oppdatering

Spennende kan det også bli å få de siste oppdateringene på forberedelsene til World Cup kombinert og hoppturneringen RAW AIR. Erik Andresen fra World Cup Trondheim og leder for RAW AIR, Arne Åbråten, vil fortelle om arrangementene som hver på sin måte blir et idrettslig høydepunkt denne vinteren.

- Vi gleder oss til å få arrangere RAW AIR i Granåsen. Det har alltid vært mye folk og god stemning her. Nå blir det en ekstra ramme. Det blir renndag seks og syv av i alt ti konkurransedager, og av erfaring skjer det alltid spennende sportslige resultater i Granåsen. Jeg gleder meg til å bidra med å oppildne funksjonærene litt ekstra frem mot spennende dager 15. og 16. mars, sier Arne Åbråten.


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.