Kjøp
billetter

​En stor takk!

Årets FIS World Cup i Granåsen ble en suksess på alle områder. Og en stor del av æren for det skal alle de frivillige ha.


Skrevet av: Einar Kristengård. Publisert 10. feb., 2016


Et stort antall frivillige har lagt ned en enrom innsats i dager og uker for å få avviklet FIS World Cup Trondheim. Uten denne innsatsen ville ikke arrangementet vært mulig å gjennomføre. Noen har vært å se i VM-anlegget i Granåsen omtrent døgnet rundt de siste par ukene.

- Jeg er overveldet over den arbeidskapasiteten mange har. Og jeg tror ingen vil være uenig om jeg trekker frem Arnfinn Ofstad. Han er unik. Ingen oppgave er for stor – ingen for liten. Han har stått på nesten dag og natt i de siste ukene. Men han har mange med seg. Ikke minst mange pensjonister som bruker mye både tid og penger på å bistå. Det er vi veldig takknemlig for. Det er vår aller største ressurs, sier Erik Andresen som er leder for organisasjonskomiteen.

Mellom 600 og 700 personer har vært i sving de siste dagene. Noen vil også ha oppgaver å gjøre i etterkant. Trondheim Bydrift med Vidar Finland og Roar Klette i spissen har gjort en kjempejobb både natt og dag, og frivillige fra idrettslagene i og rundt Trondheim har vært lette å be når de er blitt spurt om å gjøre en jobb.

Også ordfører Rita Ottervik valgte å trekke frem innsatsen til de frivillige da hun skulle beskrive arrangementet de siste dagene. Det lover bra for et fremtidig VM i Trondheim og Granåsen.

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!


​INGEN WORLD CUP UTEN FRIVILLIGE

For at et så stort arrangement som RAW AIR og World Cup skal gå rundt, er det ekstremt viktig med hjelp fra frivillige. Dette er frivillige i alle aldre, som kommer fra flere steder i Norge. Størst representert er gjengen fra Knyken i Orkdal.​Informasjon til frivillige

Nærmere 700 frivillige er i aksjon for å få avviklet FIS World Cup i hopp og kombinert tirsdag 9. og onsdag 10. februar. Her er litt generell informasjon til dere som skal få dette til å bli et perfekt arrangement.Takk til alle frivillige

Sommeren nærmer seg og vi ser tilbake på arrangementet for å evaluere. En ting er helt sikkert: Vi har fantastiske frivillige med oss! Takk til dere alle!Kick off for frivillige

Mens Rune Velta hoppet seg inn til nok en VM-medalje i storbakken i Falun, var det kick-off blant funksjonærene foran v-cupen i Granåsen.