Kjøp
billetter

2000 skolebarn i Granåsen

​Det er klart for dag to i Granåsen, og det har allerede vært fullt liv siden klokken 11. Barnas aktivitetsdag er i gang, og i løpet av dagen skal det være opp mot 2000 unger på ski i anlegget.


Skrevet av: Mediaelever Thora Storm. Publisert 16. mars, 2017


Det er både fotball i snøen, store skihopp, tautrekking, ansiktsmaling og flere andre aktiviteter som er gjort klart til ungene, og postene blir aktivt brukt. Senere blir det også barnas pressekonferanse som tidligere har blitt holdt under World Cup i Granåsen, og som da har vært en stor suksess. I forbindelse med pressekonferansen har vi fått ett par ord med noen av ungene som er spente på å få møte utøverne.


Oskar Vold og Jonathan Ljungdahl er begge spente på hva dagen vil bringe, og de har begge forskjellige forventninger til dagen.
- Om vi må si to ting vi gleder oss mest til i dag må det bli pressekonferansen og til å stå på ski, så klart. Ingen av oss har vært med på en pressekonferanse før, og det blir gøy å møte proffe skiutøvere. Vi kommer til å spørre om hva de siste forberedelsene deres er før de setter utfor hoppet, og hva som er deres største drøm.


Isabel Rønne og Selihom Nussie, er også nysgjerrige på hva dagen vil bringe. De stiller alene som representanter fra Romolslia barneskole til pressekonferansen. Selv om de er alene, stopper det ikke dem i å ha morsomme spørsmål klare til skihopperne. De ser også fram til en sporty dag i Granåsen.
- Vi gleder oss til å spille fotball, og det blir gøy for første gang å bli med på en pressekonferanse. Ett av spørsmålene vi har skrevet ned er å spørre en av de hva utøvernes største drøm er.
Om vi skal si en ting vi savner i dag, er det musikk på arenaen, men aktivitetene og maten ser bra ut, så vi er fornøyde.

På grunn av barneskolealder, blir dette en pressekonferanse fylt med gøyale spørsmål, som ikke ville blitt stilt under en vanlig konferanse. Ungene er ikke redde for å spørre rett ut, og de er ikke like opptatte av skiresultater eller andre «kjedelige» ting, som de sier. De vi heller finne ut hva som er deres største drøm, hvordan de føler seg når de står på ski og hvordan de forbereder seg før et løp eller et hopp. Derfor vil barnas pressekonferanse muligens bli fylt med interessante og uventede spørsmål.


Slik kommer du deg til Granåsen

15 000 – ja, målsetningen er at bortimot 20 000 tilskuere skal ta turen til RAW AIR i Granåsen torsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Godt billettsalg, nesten utsolgt på VIP
​En billett – to dager

Har du tenkt deg til Granåsen for å se World Cup kombinert og hoppturneringen RAW AIR, da er det smart å kjøpe billett på forhånd.​Godt med god mat i Granåsen

Vurderer du på å droppe turen til Granåsen onsdag og torsdag fordi du ikke rekker middagen? Kom likevel. Det blir mulig å kjøpe seg mye god mat å få fra lokale leverandører.Publikum

I 2016 var det 16 000 mennesker tilstede under World Cup hopprennet i Granåsen.​Ta bussen til Granåsen

10 000, 15 000 – kanskje bortimot 20 000 tilskuere er ventet til Granåsen onsdag. Beste måten å komme seg til VM-anlegget på er å ta bussen.


Studentene til Granåsen med kor og orkester
​Garanti for show og god stemning

Sang, fengende musikk og masse ablegøyer. Studentmiljøet i Trondheim stiller med tre kor og to musikkgrupper for å engasjere publikum i Granåsen onsdag 10.februar.​Kjøp en – få tre

Mens kjedebutikkene tilbyr; ”Ta tre, betal for to”, har World Cup i Granåsen et enda bedre tilbud. På en billett får du nemlig tre fullverdige verdenscuprenn 9. og 10. februar.På stand for Granåsen

Om knappe 80 dager blir det nye folkefest i Granåsen. 10. februar er det på nytt World Cup i hopp og kombinert i VM-anlegget.Mot en knalldag i Granåsen

Det er god grunn for det trønderske idrettspublikummet å sette av torsdag 12. mars. Da blir nemlig verdens beste hopp- og kombinertutøvere å se i aksjon i VM-anlegget fra 1997 i Granåsen.